Training en Begeleiding


Wil jij op een diepgaande én milde manier zorg dragen voor vertrouwen en emotionele veiligheid in de klas en in de school? Dan ben je hier aan het juiste adres. De auteurs van Vertrouwen in je klas, Daniëlle van der Heijden en Tamar Kopmels, verzorgen begeleiding en nascholing voor leerkrachten en andere professionele opvoeders. Zij laten je ervaren hoe je vanuit het model van de Transactionele Analyse (TA) meer grip krijgt op de psychologische processen die kunnen spelen tussen (professionele) opvoeders en jonge kinderen, hun ouders, en tussen collega’s onderling. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Begeleidingstrajecten voor schoolteams die als team willen groeien in het bieden van emotionele veiligheid in de school. Download hier de brochure.
  • Trainingen met een open inschrijving, voor individuele leerkrachten die in een groep willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Download hier de brochure met informatie en alle data in het najaar van 2017.

Maak hier een vrijblijvende afspraak voor een oriënterend gesprek over de werkwijze Vertrouwen in je klas.

Alle vormen van professionalisering van Vertrouwen in je klas zullen worden gevalideerd voor het lerarenregister, en staan onder supervisie van TA autoriteit Theo van der Heijden (TSTA).